19 aug 2014

UNITY COSMETICS | NIEUWE KLEUREN OOGSCHADUW LIVER, NIGHT & HAZEL

Een paar weken geleden ontving ik van de webshop Unity Cosmetics een prachtig cadeau'tje om mij succes te wensen met ons nieuw huisje. Zo ontzettend lief! Thanks Sonja! Als presentje ontving ik de drie nieuwste oogschaduwkleuren uit het Unity Cosmetics assortiment: Liver, Night en Hazel.


Hazel is zoals de naam al zegt gelijkaardig aan de kleur van een hazelnootje. Roestig bruin met een zachte glanzende finish. Niet te donker en draagbaar voor overdag. Hazel behoort ongetwijfeld tot de groep van warme tinten. Deze kleur is mooi te combineren met andere bruin tinten, groen of oranje voor een herfstige ooglook. 

Liver is een stuk koeler dan Hazel en neigt eerder naar een taupe kleur. De glitterende spikkeltjes zijn eens aangebracht grotendeels verdwenen. Hetgeen dat achterblijft is een mooie satijn glans. Liver vind ik persoonlijk een kleur die voor iedere oogkleur kan werken. Taupe kleuren zijn een goede optie als je graag een mono oogschaduwkleur gebruikt. Afwerken met een beetje vloeibare eyeliner en een vleugje mascara en je bent good to go!

Night is een intens mat zwarte oogschaduw. Persoonlijk vind ik dat iedereen een (goede) zwarte oogschaduw in de make up collectie moet hebben. Een musthave doordat het zo multifunctioneel is. Denk maar aan smokey eyes, geschikt om te gebruiken als poeder eyeliner of om je buitenste ooghoek wat te intensifiëren. 

droog en zonder primer aangebracht
Hazel - Liver - Night
  

 
De pigmentatie van de drie kleuren zijn gelijkaardig. Zeker niet slecht, maar eens je je blending kwast bovenhaalt, verdwijnt een deel van de kleur. Nog even bijwerken is de boodschap als je graag je oogschaduw intens houdt. De drie kleuren zijn iets of wat poederig, waardoor de kans bestaat dat je fall out krijgt. Meestal los ikzelf dit "probleem" op door mijn penseel licht vochtig te maken. Twee vliegen in één klap: de kleuren worden een stuk intenser en daarnaast heb je minder last van rond dwarrelend poeder. 

De oogschaduws zijn individueel te koop. Handig, want het geeft je de mogelijkheid om de oogschaduwtinten in een groter palet te stoppen. Maar evengoed als je liever je make up collectie bescheiden houdt, kan je de oogschaduws in een klein oogschaduwpaletje stoppen. 

Te koop via de webshop. Prijs per stuk 9 euro. 
Beauty Treasures

4 opmerkingen:

  1. inderdaad kleuren die iedereen zou moeten hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie basis kleuren en ook wel fijn dat ze niet over gepigmenteerd zijn zo kan je kiezen wat je die dag wilt wat minder of juist intenser.

    BeantwoordenVerwijderen