28 jun 2014

FOTO TUTORIAL | NIVEA INSPIRED SALLY BROOKS LOOKS VOOR SCHOUDERLENGTE HAAR

Het was voor de hand liggend dat ik een challenge aan ging met Nivea voor een tutorial te maken voor dames met lang haar. Aangezien ikzelf ook lang haar heb. Maar niet getreurd! Sally Brooks, professional hairstyling artist voor Nivea, heeft ook gedacht aan meiden/vrouwen met schouderlengte haar.

We zien dit seizoen vooral veel volume terug komen in de looks en kapsels. En dat merk je meteen, haal je volume mousse en haarlak al maar boven!

The Retro Bob

Breng een golfballetje mousse aan bij de wortels van je haar om extra stevigheid en volume te creëren. Je haar droog föhnen doe je met een grote ronde borstel.


Vervolgens ga je aan de slag met een krultang. Zorg dat je eentje gebruikt waarbij de krulwand groot is, zodat je ook grote krullen van vorm kan creëren. Rol je haar rond de krultang van de wortels tot aan de puntjes. En zet de krul even vast met een speldje.


Time to spray (Nivea Diamond Gloss - 4.29 euro / 250 ml) en verwijder de speldjes. Spray even je kam/borstel in met wat haarlak om babyhaartjes onder controle te krijgen. Borstel zachtjes je haar uit om ze te modelleren. Op het einde nog even fixeren met wat extra haarlak.


The Beach Bob

Ook hier heb je een krultang nodig om de look thuis zelf na te maken. Start met je haar rond de krultang te wikkelen en begin ongeveer in het midden van je haar. Niet te dicht bij je haarwortels. Op deze manier krijg je een speelser effect.


Een extra tip: krul je haar weg van je gezicht en om je krullen langer te laten houden, breng je best een mousse aan in je haar. Liefst eentje speciaal voor krullen zoals de Nivea mousse flexible curls (4.29 euro/150 ml).



Om het effect luchtig en volumineus te maken, glijd je even met je vingers door de krullen om ze minder strak te maken. Op het einde even haarlak spray voor de extra hold. 

Zoals je ziet, kunnen ook dames met wat korter haar deze zomer er stylish bijlopen. Zelf aan de slag? Doe dan mee met de Nivea hairstylingspakket winactie. Meer info over de winactie vind je hier terug.




Beauty Treasures

1 opmerking: