16 dec 2013

GUERLAIN | CRAZY PARIS

Over exact 9 dagen is het Kerstmis! Haast niet te geloven, wat vliegt de tijd! Guerlain heeft dit jaar alles uit de kast gehaald voor een prachtige oogstrelende kerstcollectie te maken. Geïnspireerd op het bruisende nachtleven van Parijs. De lichtstad bij uitstek. Crazy Paris is geen traditionele kerstcollectie, maar wel eentje met pit. Guerlain pakte het helemaal anders aan met neon accenten te verwerken in de verpakkingen en te kiezen voor opvallende tinten. Ga jij mee de crazy toer op?
Ik ben op dit moment behoorlijk bleek, hello winter skin, dus een vleugje bronzer kan ik goed gebruiken. Crazy Terracotta Healthy Glow Powder is een bronzing powder met een vleugje perzik en roze. Het is een vrij lichte bronzer die je kan opbouwen voor een gezonde blos. Je merkt meteen dat de bronzer van uitstekende kwaliteit is vanwege zijn textuur. De verpakking is bijzonder. Op de Avenue Champs Elysees bevindt de Guerlain boutique zich op huisnummer 68. En deze nummer is holografisch in het doosje verwerkt.




Het oogschaduwpalet Crazy Paris Eye Palette Neon Look is zeer geschikt voor nachtvlinders. Je kan er tal van looks mee maken gaande van subtiel natuurlijk tot opvallend smokey. Het palet is opgebouwd uit twee matte oogschaduws en vier glanzende kleuren. Als je ermee aan de slag gaat, merk je meteen dat de kleuren een goede pigmentatie hebben. Al lijkt dat niet meteen bij de swatches als je kijkt naar de roze tint. Je kan alle kleuren zowel droog als nat gebruiken. En de donkere kleuren lenen zich ook als eyeliner.
De verpakking is een eyecatcher. Een gelakte (lacqué) omhulsel en een roze accent aan de binnenkort (Paris). Wie wil dit palet niet in huis hebben?



Geen standaard kersenrode nagellak voor tijdens het eindejaar. Maar wel een diep paars-bruin met een heel wat glansdeeltjes. Sulfurious zo heet deze kleur dekt in twee laagjes. In het begin had ik schrik dat de kleur te parelmoer ging zijn waardoor het aanbrengen soms wat lastig kan zijn. Ik hou eerlijk gezegd niet zo van parelmoer lakjes, maar deze vind ik wel mooi. Het is trouwens ook een goed alternatief voor zwarte nagellak. Deze tint is net een tikkeltje warmer.

De topcoat Le Top Coat Ultra Violet kan je zowel gebruiken over nagellak heen, als op je natuurlijke nagel. Als je het over een andere kleur aanbrengt werkt deze als topcoat. Breng je deze aan gewoon op je (kleurloze) nagel, werkt deze als een natuurlijke manicure. Het paarse zorgt ervoor dat je nagels witter en gezonder lijken. En voor de echte party animals, deze topcoat is blacklight gevoelig!


Een lipstick kan je look helemaal maken of afkraken. Guerlain koos voor twee soorten lipsticks: de Rouge Automatique en de Rouge G. Niet alleen van uitzicht zien ze er anders uit, ook de textuur en finish is compleet verschillend. Rouge G Prococative is een dekkende lipstick met een fantastische houdbaarheid. De verpakking vind ik geweldig. Lacqué met een roze accent én een ingebouwd spiegeltje. Pure luxe, al is de huls zelf vrij zwaar!



Terwijl Rouge Automatique Illusion eerder een speelsere variant is. De kleur is behoorlijk glanzend en minder dekkend dan Prococative. Naar mijn mening is Illusion iets draagbaarder, maar dat is ook maar net waar je van houdt. Ook deze kleur houdt goed, wel minder lang dan het Rouge G zusje. Beide lipsticks voelen prettig aan op de lippen.




Voor de look gebruikte ik het oogschaduwpalet. De lichtste kleur heb ik aangebracht onder de wenkbrauwen. De gouden in de binnenste ooghoek, de roze in het midden en de zwarte kleur in de buitenste ooghoek en volledig ingeblend naar binnen. De bronzer op de wangen en op mijn lippen de Rouge Automatique Illusion.



De collectie is verkrijgbaar bij de parfumerie
Crazy Terracotta Healthy Glow Powder - 78,00 euro
Cray Paris Eye palette Neon Look -  61,00 euro
Rouge Automatique Illusion - 33,00 euro
Rouge G Provocative - 48,00 euro
La Laque Couleur in Sulfurious -  23,00 euro
Le Top Coat Ultra Violet - 23,00 euro
Wat vind jij van deze iets of wat aparte kerstcollectie?

7 opmerkingen:

  1. vooral de oogschaduw en eerste lipstick vind ik echt onwijs mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het wel een gave collectie, maar niet typisch kerst... En wat een gave ooglook!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die lipstick is echt de perfectie, waauw! Alleen de vormgeving van de collectie vind ik niet zo geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen