30 sep 2013

PUPA | COSMIC BEAUTY HERFST COLLECTIE

Vorige week had ik de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste limited edition collectie van Pupa genaamd Cosmic Beauty. Naar goede gewoonte lanceert Pupa ieder seizoen een trend collectie. In België is Pupa niet zo gekend als in Italië. Daar is Pupa een regelrechte hit. En terecht, want de producten zijn van goede kwaliteit. 

 
Cosmic Beauty trok mijn aandacht vooral vanwege de mooie pigments en leuke lakjes. Ben je net als mij een liefhebber van smokey eyes, dan weet deze lijn jouw interesse ook op te wekken. De Eye Stylo's zijn verkrijgbaar in vijf kleuren en zijn een ideale basis van een smokey eye. De pigments kan je gebruiken ter aanvulling om de basis uit te werken of alleen voor een gekleurd effect.
 

Eclipse Blue - Asteroid Silver - Meteorite Green - Jupiter Burgundy
 
De lakjes bestaan uit twee soorten: de gewone Lasting Color lakjes of de Iredescent lakjes. In de gewone Lasting Color kleuren is er een diep bordeaux en smaragd groene kleur verkrijgbaar. De Iredescent lakjes zijn bijzonder. Het zijn de genaamde duo chrome lakjes die aan de hand van licht het ene moment heel anders eruit zien, dan het andere moment. Eclipse Blue is een mix tussen blauw en paars, terwijl Asteroid Silver de ene moment groen is, de andere moment oud roze en ook nog kan veranderen naar gewoon zilver. Van een kameleon effect gesproken!
 
Meteorite Green - Asteroid Silver - Eclipse Blue

Op de Pupa blog vind je swatches terug van de gehele Cosmic Beauty collectie. Mocht ik kunnen kiezen dan zouden de pigments, de eye stylo's en luminys touch stick in mijn winkelmandje leggen.

Voor een verkooppunt bij jou in de buurt mail naar info@neolabo.be .

Long Lasting Eye Stylo - 13.90 euro
Iridescent Pigment Wet & Dry - 13.90 euro
Diamond Lipstick - 14.60 euro
Luminys Touch Pearly Edition - 17.95 euro
Iridescent Nailpolish - 7.10 euro
Lasting Color Glossy Nailpolish - 6.45 euro

6 opmerkingen: