7 sep 2013

OPI | BORSTKANKER MAAND & PINK OF HEARTS

Het duurt wel nog even voor we oktober binnen duiken, maar de nieuwe Pink of Hearts collectie van OPI is bekend geraakt. En natuurlijk wil ik dat even met jullie delen. Iedere jaar in oktober zet OPI (en ook andere beauty merken) zich in tegen de strijd van borstkanker. Iets waar tegenwoordig velen rechtstreeks of onrechtstreeks mee te maken krijgen.
 
Naar goede gewoonte is het een duo van nagellakjes. Ditmaal de gekende Pink-ing of You (licht roze kleur) en een glitter nagellak More than a Glimmer. Een leuke combinatie om mee te variëren. Leuk extra's zijn de nagelstickertjes en de witte diamantjes.
 
 
Door het creëren van een toffe manicure (nail art) kan je in de maand oktober je steun betuigen aan borstkanker patiënten en betrokkenen. De opbrengst van het Pink of Hearts setje gaat naar het goede doel. Net als vorig jaar heeft OPI gekozen voor de Vrienden van het instituut Bordet. Een vereniging die zich al 40 jaar lang inzet in het onderzoek tegen de strijd van borstkanker. Maar niet alleen daarmee kan je steunen. Per verkochte OPI nagellak/verzorgingsproduct gaat er in de maand oktober telkens één euro naar het goede doel.
 
een manicure gecreërd met het setje door OPI Belux
 
Te koop vanaf oktober 2013 exclusief bij Planet Parfum. Pink of Hearts limited edition setje 27.90 euro.
 
Kortom steun het goede doel en koop een leuk Pink of Hearts setje of een ander OPI lakje! 

9 opmerkingen: