5 apr 2013

GUERLAIN | HELLO SUNSHINE

Hello sunshine? Waar ben je? Ongetwijfeld één van de meest gestelde vragen van de afgelopen dagen. Maar niet getreurd, vandaag verblij ik je met een zonovergoten blogpost vol moois van Guerlain. Namelijk de Terracotta collectie van Guerlain is in het land en daar dient een woordje uitleg over gegeven te worden.
Terracotta bestaat al eeuwen lang en is zowat door elke vrouw gekend. Hoe je het ook noemt. Bronzing powder, woestijnzand, terracotta of bruinsel, het maakt niet uit, want het komt op hetzelfde neer. Iedereen wil graag een bruine teint nu we stilaan richting het lente seizoen gaan. En in die missie slaagt Guerlain alvast met deze prachtige collectie.
Als eerste een waar cult product van Guerlain namelijk Terracotta 4 Seasons. Een product dat je zowat doorheen ieder seizoen kunt gebruiken en 365 dagen per jaar. Doordat het zo afstembaar is op je huidskleur. Je kan ze mengen of afzonderlijk gebruiken om zo jouw ideale tint te bekomen. In het totaal bestaan er zes varianten voor de perfect match.
Terracota Skin Nude is een cream to powder foundation. Geen dikke textuur, maar voelt eerder  luchtig aan op de huid. Werkt egaliserend en tevens geeft deze foundation een gezonde gloed aan de teint. Het effect op de huid is een mat transparante finish waarbij het lijkt alsof je bronzing op hebt. Verkrijgbaar in drie tinten.
Terracotta Skin -  Sun Serum
Het is belangrijk om je huid goed voor te breiden voor je gaat genieten van de eerste zonnestraal of misschien zelf aan de slag gaat met zelfbruiner. Terracotta Sun Scrub is een heerlijke milde peeling voor gelaat en lichaam. Wishlist materiaal als je het mij vraagt! Tevens heerlijk geparfumeerd met de geur van tiarébloem. Kan het nog meer zomers ruiken?
De Terracotta Sunless zelfbruiner zit verpakt in een handige pompflacon. En kan een perfect bondgenoot vormen naast de Sun Scrub. Verrijkt met arganolie, essentiële vetzuren en polifenolen (antioxidant). Wanneer je het zaakje "zelfbruiner" toch niet zo betrouwt, kan je aan de slag met de Terracotta Jambes de Gazelle. Een bruinende vernevelende spray voor de benen. Die je simpel kunt verwijderen met water en zeep.
Sun Serum - Sun Scrub - Sunless zelfbruiner - Jambes de Gazelle bruiner
Een ander product waar ik super benieuwd naar ben is het Sun Serum. Een tan booster dat je kan mengen met je huidverzorging (zowel gelaat als lichaam) zodat je bruiningsproces geactiveerd, versterkt en verlengd wordt. Het stimuleert het natuurlijke proces door activatie van je melanine aanmaak. Dus geen chemische reacties of dergelijke. Het Sun Serum bevat een kalmerend complex dat verzacht en hydrateert.
Te koop bij de parfumerie.
Terracotta 4 Seasons - 64.81 euro
Terracotta Nude Skin - 48.87 euro
Jambes de Gazelle - 53.13 euro
Terracotta  Sun Serum - 53.13 euro
Terracotta Sunless - 49.94 euro
Sun Scrub - 53.13 euro

Op de Facebook pagina van Beauty Treasures ontdek je nog enkele prachtige sneak previews van Guerlain. Van datgene wat we mogen verwachten vanaf mei!
Ben jij overtuigd door deze Guerlain Terracotta collectie?

6 opmerkingen:

  1. Ik vind de bronzers zoo mooi! Maar er zitten nog wel wat producten in die ik wil proberen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijken me echt heerlijke producten! Oh nu wil ik nog meer zon en zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Reacties
    1. haha, dat kan ik begrijpen, de producten zijn ook echt heel mooi

      Verwijderen