27 feb 2013

VIJF BEAUTY EN MODE TRENDS VOOR 2013

Als beauty en modemeisje heb je natuurlijk altijd je favorieten. Maar als je net als ik graag nieuwe dingen ontdekt, ben je vast wel benieuwd naar de nieuwste trend op gebied van beauty en fashion. Ik laat graag de nieuwste trends zien op gebied van mode en schoenen en beauty & verzorging.
1. Donkere nagels
Donkere nagels zien we meestal alleen in de wintermaanden, maar donkere kleuren zijn ook dit voorjaar hot. We zagen al vele donkere nagels - van inktzwart tot diep donker rood, paars, nachtblauw en donker grijs - op de internationale catwalks en ook de winkels liggen vol met de mooiste donkere tinten.
2. Sporty Fashion
De grote designers werden volop geïnspireerd door de sport zomer van 2012. En dat is te zien! Van baseball caps tot fijne sweaters en ruime "boyfriend" jacks, allemaal afgewerkt met mooie en luxe details voor een extra vrouwelijke touch. Zelf ook? Combineer een comfi sweater van Superdry met satijnen shorts, een petje en high heels.
3. Volle wenkbrauwen
De volle wenkbrauw a la Cara Delevigne is een must voor komend jaar. Stop dus met plukken en laat je wenkbrauwen lekker groeien. Geen geduld voor? Bijtekenen met een wenkbrauwpotlood of –oogschaduw is ook een prima alternatief. Zorg er wel voor dat de vorm van de wenkbrauw past bij je gezicht, aangezien je wenkbrauwen voor een groot gedeelte je uitstraling bepalen
4. Sjaaltjes in je haar
Een bad hair day of geen zin om uren voor de spiegel te staan? Een sjaaltje in je haar is niet alleen makkelijk, maar ook hip. Gekleurde varianten zorgen bovendien voor een extra zomers gevoel. 
5. Pasteltinten
Romantisch en ideaal voor de lente: pasteltinten. Mint groen,  zacht roze, baby blauw en licht geel voeren de boventoon en zijn ook prima met elkaar te combineren. Ook basistinten als grijs, wit en beige/bruin zijn mooie comi’s met pastel. Pas op voor zwart, aangezien dit je outfit onnodig hard kan maken.

Voor welke trend ga jij?

6 opmerkingen:

  1. leuk artikel en een leuke blog heb je

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga voor de donkere nagels :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga voor de pastelkleurtjes! Absoluut!.. laat die zon maar komen!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk en informatief artikel om bij te houden. Als mama van actieve kindjes ga ik voor de sporty fashion en uiteraard de sjaaltjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. dan misschien toch maar effe wachten om mijn wenkbrauwen te laten epileren hahahahahhahahahaha :-)

    BeantwoordenVerwijderen