15 okt 2012

MASCARA MANIA

Ben je het noorden kwijt geraakt vanwege het grote aanbod mascara's op de markt? Wel goed nieuws! Ik zet vandaag een aantal interessante en vooral nieuwe mascara's voor jou op een rijtje. Let's start!
 
 
De eerste mascara (links op de foto) die de revue mag passeren is er eentje van M.A.C. namelijk Haute & Naughty Lash. Een mascara die het eenvoudig maakt om van daytime over te stappen op een nightime look en dat met slechts één mascara. De wimpers worden omhuld met een ultra zwarte crème textuur zonder de wimpers hard te laten aanvoelen. Met deze twee-in-één mascara bepaal je zelf het resultaat en het effect (neutraal of dramatisch).
 
M.A.C. Haute & Naughty Lash mascara - 22 euro enkel te koop bij de M.A.C. store of online.
 
Maybelline is ongetwijfeld koploper wanneer het aankomt op het meest productieve merk qua ontwikkeling van nieuwe mascara's. Je kan toch wel stellen dat minstens vier  keer per jaar een nieuwe mascara gelanceerd wordt. De nieuwste telg in het assortiment is de Falsies Feather Look mascara. Nieuw, en anders dan bij de andere Falsies mascara's is dat deze mascara een geltextuur bevat. De nieuwste manier van het dragen van mascara is het zachte effect van valse wimpers. Ditmaal op natuurlijke wijze met enkel een mascara in de hand.
 
Maybelline Falsies Feather look mascara - 14.99 euro te koop bij de supermarkt en drogisterij.
 
Nieuw, en enkel en alleen te koop bij het Kruidvat zijn deze twee nieuwe mascara's van Gosh. Boombastic XXL volume mascara zegt het zelf al. Het is een mascara met als hoofddoel extra veel volume te geven aan de wimpers. Doe daarbij nog een vleugje gesepareerde wimpers en de Boombastic party kan beginnen. Wie doet er mee?
 
Gosh Boombastic mascara - 11.49 euro te koop bij het Kruidvat.
 
 
De Gosh Catchy Eyes mascara heeft een hot pink kleurige verpakking. Iets wat meteen al in het oog springt en mijn aandacht trekt. Nog steeds de trend, ook dit najaar, zijn de cat eyes. Perfect gesepareerde wimpers met een mooie krul erin en waarvan de wimperhaartjes licht naar buiten toe uitwaaieren. Dat is wat deze Catchy Eyes mascara ons beloofd. Sounds good! De naam van deze mascara in het Frans vind ik alvast geweldig namelijk Provocateur!
 
Gosh Catchy Eyes mascara - 11.49 euro te koop bij het Kruidvat.
 
Eerder in een winactie zag je de Bourjois Queen Attitude mascara al een keertje voorbij komen. Geïnspireerd op de stijl van Cleopatra brengt Bourjois een tweedelige collectie op de markt. Waarvan deze nieuwe mascara onderdeel is. Hieronder vind je alvast een close up terug van het borsteltje. Geen paniek, ook van de voorafgaande mascara's komen er in de toekomst de nodige artikels met reviews en meer foto's online.
 
Twee belangrijke eigenschappen kan je deze Queen Attitude mascara toeschrijven: volume en lengte. Vergroot je blik en je uitstraling door het borsteltje licht schuin te houden en zijwaards je mascara aan te brengen. Een iets of andere manier dan dat de meesten waarschijnlijk gewoon zijn, maar het effect is wel leuk.
 
Bourjois Queen Attitude mascara - 14.49 euro te koop bij de drogisterij en parfumerie.
 
 
En tot slot stel ik nog Green Pride Volume mascara voor van het merk UNE. Waarschijnlijk niet zo bekend, maar wel de moeite waard om even te laten voorbij komen. Het is namelijk een mascara volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Volledig ecologisch en draagt het ecocert label. Veel volume tot wel 14 keer meer dan je eigen natuurlijke wimpers en waarbij de natuurlijke wassen (carnaubawas, bijenwas en karitéboter) de wimpers voeden, glans geven en soepel houden. Uniek concept, benieuwd om dit groentje eens uit te proberen.
 
UNE Green Pride Volume - 14.99 euro te koop bij Galleria Inno en DI.
 
 
Naar welke mascara ben jij het meest benieuwd?


5 opmerkingen:

  1. De catchy eyes mascara ! Alleen al om de verpakking :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Feather Look mascara van Maybelline heb ik ook en ik ben er heel tevreden over!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben al keilang benieuwd naar die van MAC!
    Heb er al enkele geprobeerd van MAC maar vond ze niet zo wauw..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mac en Gosh! had die van Gosh zelfs nog nooit gezien

    BeantwoordenVerwijderen