17 feb 2012

BOURJOIS BLACK & LIGHT

Black & Light zo heet de nieuwste winter collectie van Bourjois. Geïnspireerd op de meest constrasterende kleuren de er bestaan (in mijn ogen) namelijk wit en zwart. Denk maar aan een perfecte huidteint in contrast met een donkere smokey eye.


Een nieuwe revelatie van Bourjois zijn de Light oogschaduws. Kenmerkend voor Bourjois zijn de typische ronde oogschaduwdoosjes, wel the story goes on met Light oogschaduw. Dankzij de hoge concentratie aan parelmoer zorgt deze Light oogschaduw voor dubbel zoveel iriserend effect dan de gewone oogschaduws van Bourjois. Wanneer je de oogschaduw vochtig aanbrengt, wordt het parelmoer effect extra in de verf gezet. Je kan de kleur individueel aanbrengen, of over een gewone oogschaduw voor een tikkeltje meer glamour. Deze Light in contrast met de oogschaduw Intense (intense oogschaduw) zorgt voor een harmonie. Deze houdt tot wel 16 uur lang.


Verder zijn de kohlpotloden Shadow & Light eveneens nieuw in het Bourjois gamma. Het potlood heeft een dubbeleinde met twee verschillende kleuren. De donkere kleur is mat, en maakt je blik intens terwijl de lichte kleur een hoge concentratie aan parelmoer bevat. Perfect voor het opvangen van het licht, en voor je blik te vergroten. Maak je look af met een vleugje mascara bijvoorbeeld Volume Glamour Ultra Black.


Tot slot heeft Bourjois nu ook een oogschaduwpenseel. Speciaal ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de mineralen Bourjois oogschaduws.

Ik ben nieuwsgierig naar de kohlpotloodjes en naar de Light oogschaduw. Heeft deze Black & White collectie jou ook benieuwd gemaakt naar meer?

Vanaf heden te koop bij de drogisterij, en bij bepaalde parfumeries (oa Ici Paris XL).
Oogschaduw Light 11.49 euro
Oogschaduw Intense 10.90 euro
Kohlpotlood Shadow & Light 7.99 euro
Mascara Volume Glamour Ultra Black 12.50 euro
Nagellak Ultra Shine 8.50 euro
Oogschaduwkwast 9.90 euro

2 opmerkingen: