24 feb 2012

BEAUTY NIEUWS: THE BODY SHOP DROPS OF YOUTH

Drops op Youth zo heet het nieuwste product in het Nutriganics gamma van The Body Shop. Doet mij alvast enigszins denken aan L'Oréal Youth Code.

Dit concentraat helpt de eerste tekenen van veroudering te bestrijden. Fijne lijntjes worden verzacht, de celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huidteint geëgaliseerd. Waarbij wederom gebruik gemaakt is van biologische babassu notenolie (Fair Trade). Dit in combinatie met stamcellen gewonnen uit zeevenkel. Het Drops of Youth concentraat voelt licht aan op de huid vanwege de natuurlijke vochtinbrengers.




Het is geen serum, want dit product dien je aan te brengen onder je serum. Het is een actief concentraat, maar qua substantie denk ik wel vergelijkbaar met een zeer vloeibaar serum.


Vanaf heden verkrijgbaar bij The Body Shop. Momenteel loopt er een actie bij The Body Shop 2e gelaatsverzorgingsproduct aan de helft van de prijs.

4 opmerkingen:

  1. Klinkt als een goed product.
    Ik heb even een vraagje: ik weet dat de combinatie vitamine C en vitamine E heel erg goed is voor je huid. Weet jij (als schoonheidsspecialiste) of dit ook zo puur mogelijk verkrijgbaar is bij de apotheek?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Wanda, bedoel je dan om oraal in te nemen? Want ik weet heel zeker dat ze pure vit C poeder verkopen bij de apotheek. Dat is trouwens een natuurlijk bewaarmiddel, wist je dat? Wordt soms gebruikt als bewaarmiddel in wafels als je ze zelf maakt. Maar of het in een crème verkrijgbaar is bij de apotheek weet ik niet, maar ik denk wel in een vrij pure vorm voor oraal in te nemen. Vit E durf ik niet zeker te zeggen. Maar neem aan van wel. Ik zou er zeker eens naar informeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. bedankt voor je antwoord. ik zal eens gaan kijken bij de apotheek (nu weet ik dat ik daar in ieder geval niet een hele vreemde vraag stel, haha). ik wist inderdaad niet dat vit C een natuurlijk bewaarmiddel is....grappig!

    BeantwoordenVerwijderen