12 nov 2011

ARNO SOREL CREEERT LES SOLINOTES

Met zes geuren kan je maar liefst dertig verschillende parfums creëren. Aan jou de keuze welke je vandaag draagt. Dat is alvast het concept wat Arno Sorel heeft bedacht met de lancering van zijn parfumlijn Les Solinotes. Je creërt je eigen parfum afgestemd op jouw behoefte, je humeur, de gelegenheid en levensfase waarin je zit.



Het gamma is makkelijk herkenbaar en bevat zes frisse, natuurlijke geuren. Aan elke geur individueel werd reeds een omschrijving gegeven om je een idee te geven wat deze geur oproept. En wil betekenen. 

  • patchouli (avontuurlijk)
  • amber (onweerstaanbaar)

  • vanille (verrukkelijk)
  • musk (opwindend)
  • kokos (exotisch)
  • braambes (weelderig)

Mogelijke combinaties zijn: 2 pompjes patchoeli met 1 potje braambes voor een romatische geur. Of 2 pompjes vanille en 1 pompje amber voor een chique gevoel. En zo kan je oneindig ver gaan, en uitzoeken wat jou favo geur is.



Wees creatief en inspirerend voor anderen. Eens je dit concept hebt leren kennen, ben je er gewoon verzot op. Naar mijn mening bijzonder origineel en erg leuk om jezelf en anderen cadeau te doen. Uiteraard word je niet aan je lot overgelaten. Op de verpakking staan mogelijke geurcombinaties uitgelegd. Verder zijn de geuren individueel ook perfect draagbaar. Zelf ben ik verzot op de geur kokos ansich. En deze draag ik dan ook regelmatig zo.

Afbeelding eigendom van BeautyLoves
Te koop exclusief bij Ici Paris XL. De set kost 46 euro voor de 6 geuren (30 ml), maar zijn ook individueel te koop binnenkort. Datum is nog nader te bepalen! Exclusief bij Ici Paris XL.


Hoe vind jij dit concept? Yay or nay?

4 opmerkingen: