27 okt 2011

BEAUTY NIEUWS

De moderne vrouw kiest niet enkel voor een foundation omdat het de huid mooi en egaal maakt. Neen, steeds meer komt er de vraag naar een foundation die ook nog eens verzorgend werkt. En geef nu zelf toe, vind jij het ook prettig om twee goede eigenschappen met elkaar te verenigen? Ik alvast wel. Daarom lanceert Deborah Milano de nieuwste Comfort Mat foundation met spf 15. Deze vloeibare crème voorkomt dat de huid gaat glanzen en matteert de T-zone. Terwijl de verzorgende bestanddelen de huid gaat hydrateren en gaat werken aan haar elasticiteit. De ideale match voor een normale tot gemengde huid.


Te koop vanaf oktober bij Galleria Inno (Luik, Antwerpen, Mechelen en Brussel). Prijs per stuk 13,50 euro en te koop in 5 diverse tinten.

Ook Revlon lanceert enkele fijne nieuwigheden die zeker en vast de moeite waard zijn om even kort te bespreken. Revlon doet me nog steeds denken aan make up van de goede oude tijd. Maar niets is minder waar. Revlon kan je zeker en vast een innoverend merk noemen. Daar is de ColorBurst lipgloss ongetwijfeld het bewijs van.  Een lipgloss die je in één veeg een egale dekking geeft en je lippen voorziet van een prachtige glans. Bovendien elementen bevat van vitamine E (krachtige antioxidant) en zoete amandelolie die je lippen hydrateren.



Verkrijgbaar in 7 kleuren: Chrystal Lilac, Strawberry, Peony, Bordeaux, Papaya, Sunset Peach en Gold Dust. Te koop vanaf heden bij Galleria Inno, Planet Parfum en erkende parfumeries. Prijs per stuk 10,95 euro.

En natuurlijk kan Revlon niet achter blijven want bijna ieder make up merk heeft inmiddels een "twee look" mascara. Afhankelijk van je mood, voorkeur en gelegenheid kan je zelf bepalen hoe naturel of dramatisch je je wimpers wil. En dat allemaal met één mascara. Revlon CustomEye mascara heeft een unieke draaidop waardoor je zelf met een kleine draai aan de dop jouw look bepaalt.


Verkrijgbaar in 2 kleuren: Blackest Black (waterproof en gewoon) en Blackened Brown. Prijs per stuk 10,95 euro. Te koop bij Galleria Inno en erkende parfumeries.

Heb jij een interessant product gespot?

1 opmerking: